GrzybTue 4 Napisano 10 Lutego 2022 Niebianska Kula : Na start CW : 1K sm :) Oferty przyjmuje w Sm/Yang/Pln Kontakt Forum/GG : 23793345 Prosze licytaowac tylko 1 kule na raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niewalzdychy 3 Napisano 10 Lutego 2022 CW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zieloonyy 0 Napisano 10 Lutego 2022 2ksm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunometin 0 Napisano 10 Lutego 2022 2,5k sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rossaa 14 Napisano 10 Lutego 2022 Wy sie dzieliliście wgl tymi ulepami z innymi z gildii? xD że masz 4 nie traktuj tego jako ataku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 10 Lutego 2022 15 minut temu, Rossaa napisał: Wy sie dzieliliście wgl tymi ulepami z innymi z gildii? xD że masz 4 nie traktuj tego jako ataku. Tak, kilkane byly zbroje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hesoyama 2 Napisano 10 Lutego 2022 4K SM za sztukę 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edzio 4 Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Hesoyama napisał: 4K SM za sztukę 😉 Ty się nie wypowiadaj i kasuj swoje komentarze, zawyżasz ceny wszystkiego i nie odpisujesz kiepie. Edytowane 10 Lutego 2022 przez Edzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pomidorelo 10 Napisano 10 Lutego 2022 4 godziny temu, Rossaa napisał: Wy sie dzieliliście wgl tymi ulepami z innymi z gildii? xD że masz 4 nie traktuj tego jako ataku. Roksa my klikaliśmy te niebianki jak dobijałes 75 lvl wiec utkaj tam łeb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rossaa 14 Napisano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, pomidorelo napisał: Roksa my klikaliśmy te niebianki jak dobijałes 75 lvl wiec utkaj tam łeb SKĄD TAKA AGRESJA? spytałem kulturalnie bo nie zbijaliście aż tylu wrózek by mieć na ulep + w zapasie Ale no słyszałem że trzymaliście i nie dawaliście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 10 Lutego 2022 2 minuty temu, Rossaa napisał: SKĄD TAKA AGRESJA? spytałem kulturalnie bo nie zbijaliście aż tylu wrózek by mieć na ulep + w zapasie Ale no słyszałem że trzymaliście i nie dawaliście. Jak nie zbijalismy az tylu wrozek xd? Od startu servera do 21 stycznia byly bite non stop tylko my, potem juz nie bilismy bo wyjechalem na urlop i troche aktywnosc spdla od tamtej pory ja juz nie gralem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rossaa 14 Napisano 10 Lutego 2022 Teraz, GrzybTue napisał: Jak nie zbijalismy az tylu wrozek xd? Od startu servera do 21 stycznia byly bite non stop tylko my, potem juz nie bilismy bo wyjechalem na urlop i troche aktywnosc spdla od tamtej pory ja juz nie gralem No nie wiem ;v dla tego napisałem bez ataku 😜 widziałem podryg pierwszej wrózki potem MTS a potem już inne gildie zbijały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 10 Lutego 2022 27 minut temu, Rossaa napisał: No nie wiem ;v dla tego napisałem bez ataku 😜 widziałem podryg pierwszej wrózki potem MTS a potem już inne gildie zbijały Inne gildie zbijamy i MTS bo nas juz nie bylo 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 13 Lutego 2022 Up zostaly 4 z 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 14 Lutego 2022 Poszlo - Do zamkniecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach