GrzybTue 4 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) GrzybTue 85 WP Status i Ranga : Pecik i Skille : Ekwipunek : Bonusy Silny : Dodatki i Reszta : Jest to idealny drop pod Azka jak i Smoka Postać posiada Polimorfie na P Wiem wiem pisze 5x P jak widać na załączonym zdj egzo/rady i Teczak czekają tylko by skończyć wirka :) Myślę ze może być to dość ciekawa postać pod Pvp jak tylko założy się na nie odpowiednie przedmioty dlatego tez nie są tam rozdane żadne punkty w wita by miało ono totalnego buta w dropie jak i Pvp wrecz Postac ubrana pod exp stale ma 70/90 % Pod dt bądź Grote zależnie od Bransy bonus zamienia sie na inne 90% Na postaci również znajdują się 2 kule z Wróżki każdy z nas wartość dobrze ich zna, zalazły mi na sprzedaniu całego konta dlatego zostały one tam wrzucone aby zboostowac post, życzę powodzonka i dzięki! Dla ciekawskich z marnym Lwim mieczem postać bije po 16-17k w metki / 30-34k w wróżkę CW : 100zl Mp : 10 zl Zapraszam do kontaktu przez forum / gg 23793345 Edytowane 9 Lutego 2022 przez GrzybTue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 15 Lutego 2022 Up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach