Developer 0 Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) CW: 200 MP: 50 KT: 350 Nick: Developer Aura P / Full IS / Militar / odpo i potwory NA P w pecie / Questy pod expa zrobione / 500k rangi / Poli P /20k DMG w metki i bossy (Mogę dorzucić dużo ulep wartych sporo Yang, Drop 40 lvl na Pamiątki/Matowe.) Na koncie znajduje się również trochę SM 😉 Edytowane 2 Lutego 2022 przez Developer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Developer 0 Napisano 27 Stycznia 2022 Dodam że postać cały czas jest rozwijana oraz są na niej zarabiane YANG 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Developer 0 Napisano 28 Stycznia 2022 #ref Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hesoyama 2 Napisano 28 Stycznia 2022 Nie polecam postać o nicku wcześniejszym vitae złodziej 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Developer 0 Napisano 28 Stycznia 2022 24 minuty temu, Hesoyama napisał: Nie polecam postać o nicku wcześniejszym vitae złodziej 😉 Kupiłem od Vitae konto i dostał przelew 🙂 Może tutaj potwierdzić, proszę o moderatora o usunięcie tego zbędnego komentarza 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robson9714 1 Napisano 28 Stycznia 2022 Kupił i sprzedaje🤣. Złodziej nie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Developer 0 Napisano 28 Stycznia 2022 XDD, gram cały czas i rozwijam postać, wystawiłem bo długo nie pogram, mam czas do 7 lutego w między czasie może ktoś kupi 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Developer 0 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Postać została kupiona przeze mnie za 550 zł 🙂 https://allegrolokalnie.pl/oferta/woj-szamanka-avalon Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Developer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitae 2 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Transakcja przebiegła bez żadnego problemu, nic nie było kradzione. 😄 Polecam Edytowane 28 Stycznia 2022 przez vitae 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofufu 11 Napisano 28 Stycznia 2022 Godzinę temu, Hesoyama napisał: Nie polecam postać o nicku wcześniejszym vitae złodziej 😉 11 minut temu, robson9714 napisał: Kupił i sprzedaje🤣. Złodziej nie polecam. jakieś dowody że złodziej xD @Hesoyama jak ty sobie wmówiłeś że sulin ma niebiana i pisałeś farmazony weź sie czasami w głowę stuknij Oczywiście polecam! 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bambuucza 0 Napisano 1 Lutego 2022 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach