RudyLucek 1 Napisano 2 Lutego 2022 Ludzie sie napinaja w glupiej grze komputerowej, Kto pierwszy komu konia zbije, no beka w chooy. Spolecznosc metina powinna laczyc graczy, a nie napinac dupe, grac po 15h dziennie, jak matka pozwoli i dowartosciowywac sie w grze, bo w zyciu realnym jest sie sciekiem xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jolllo 0 Napisano 4 Lutego 2022 zdjęcie z glevi gdzie tylko jedna osoba może z niej jest w tej gildi xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 9 Lutego 2022 W dniu 1.02.2022 o 22:33, Rossaa napisał: Już koniec tych wrózek, śmierci ? Gralem tylko do 20 stycznia potem wyjechalem na urlop do Polski na ktorym jestem do teraz dlatego wystawilem wlasnie konta ktore leza z ulepami wrozek i tylko sie marnuja no coz za duza strata czasu zeby tereaz wracac po prawie miesiacu na server, wylecialem byl 20 stycznia i wracam dopiero 14 lutego do domu co ja zrobie po takim okresie xd, zdarza sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DolceGabbana 1 Napisano 11 Lutego 2022 W dniu 9.02.2022 o 22:44, GrzybTue napisał: Gralem tylko do 20 stycznia potem wyjechalem na urlop do Polski na ktorym jestem do teraz dlatego wystawilem wlasnie konta ktore leza z ulepami wrozek i tylko sie marnuja no coz za duza strata czasu zeby tereaz wracac po prawie miesiacu na server, wylecialem byl 20 stycznia i wracam dopiero 14 lutego do domu co ja zrobie po takim okresie xd, zdarza sie jak się chce to wszystko można zrobić. Pozderki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzybTue 4 Napisano 11 Lutego 2022 38 minut temu, DolceGabbana napisał: jak się chce to wszystko można zrobić. Pozderki Wyscig szczurow jara mnie najbardziej i trzymanie wyniku, nie lubie wracac po przerwach lub na servery ktore juz stoja jakis czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach