Kresztof 0 Napisano 16 Stycznia 2022 Nick: Kresztof Witam, mam problem z logowaniem się na konto na stronie głównej. Nie, nie jest to problem złych passów, gdyż wyskakuje inna informacja. Mi aktualnie wyskakuje to: "Wystąpił problem, nie można zalogować tego konta!". Ja nie mam już pomysłu o co może chodzi, więc zwracam się o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkdevil1 0 Napisano 16 Stycznia 2022 Może bana z dupy jak ja dostałeś, bo mi wyskakuje dokładnie ta sama informacja, a wczoraj jak się wylogowywałem to wszystko było w porządku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypekxdd 0 Napisano 16 Stycznia 2022 mi to samo xd i raczej bana mam xd 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypekxdd 0 Napisano 16 Stycznia 2022 tak samo probowalem next konto zalozyc to nie da rady z tego samego ip xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kresztof 0 Napisano 16 Stycznia 2022 zapomniałem dodać, że do gry normalnie się loguję i normalnie mogę sobie grać, nie wiem czy u was jest tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypekxdd 0 Napisano 16 Stycznia 2022 ja do gry nawet nie moge sie zalogowac xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joker 54 Napisano 16 Stycznia 2022 Blokada konta, jeżeli chcesz dowiedzieć się za co to zgłoś sprawę do Batmana na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach