Tschakko 1 Napisano 2 Stycznia 2021 Pytanie do technika lub technicznych, dlaczego pliki .exe są naszpikowane malware. metin2client.exe jeszcze moge uznać jako falsepositive, ale patcher wywala konkretniejszą choinkę na virustotal. Większość z was pewnie powie, dodaj sobie do wyjątków, lecz grałem na wielu serwerach i nigdy nie musiałem bawić się w żadne wyjątki. https://ibb.co/mBvC2gf https://ibb.co/86fr3LT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dagoss 0 Napisano 2 Stycznia 2021 Tak było patcher odpala cmd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 57 Napisano 2 Stycznia 2021 Przygotowałem nową wersję patchera dla was, będzie w zakładce pobierania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dagoss 0 Napisano 2 Stycznia 2021 @Admin a klienta też? bo klient też wirusy ma xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 57 Napisano 2 Stycznia 2021 Tak. Niedługo będą nowe linki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dagoss 0 Napisano 2 Stycznia 2021 coś średnio sie zmieniło https://www.virustotal.com/gui/file/5edef4bb85f17ffc09d08c02f3fc2bcbebec04b4fa70a3661e60e56a9c083bba/detection Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron122 0 Napisano 2 Stycznia 2021 Nie działa server .pisze błąd podczas łączenia z serwerem... pobrałem od nowa klienta i nic . antywirus wyłączony cały czas ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 57 Napisano 2 Stycznia 2021 4 minuty temu, Aron122 napisał: Nie działa server .pisze błąd podczas łączenia z serwerem... pobrałem od nowa klienta i nic . antywirus wyłączony cały czas ... Ty masz akurat bana za nielegalne oprogramowanie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dagoss 0 Napisano 2 Stycznia 2021 To kiedy klient/patcher będzie czysty i będzie można go normalnie odpalić bo nie mam zamiaru używać klienta który ma wirusy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy 1 Napisano 2 Stycznia 2021 Co to jest za serwer :O Dodałem do wyjątków tak jak zalecali i teraz laptop mi się nie uruchamia, pokazuje mi, że trzeba przywracanie systemu robić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batman 24 Napisano 2 Stycznia 2021 Teraz, daffyy napisał: Co to jest za serwer 😮 Dodałem do wyjątków tak jak zalecali i teraz laptop mi się nie uruchamia, pokazuje mi, że trzeba przywracanie systemu robić to akurat ciekawe bardzo xd ciekawe jak na serwer wbiło tyle osób gdyby nasz klient robił coś takiego.. :v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy 1 Napisano 2 Stycznia 2021 Teraz, Batman napisał: to akurat ciekawe bardzo xd ciekawe jak na serwer wbiło tyle osób gdyby nasz klient robił coś takiego.. :v Nie wyłączyli jeszcze komputera bo graja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batman 24 Napisano 2 Stycznia 2021 Teraz, daffyy napisał: Nie wyłączyli jeszcze komputera bo graja? przez prawie trzy godziny nikt nie odszedł od gry i nie wyłączył pc? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy 1 Napisano 2 Stycznia 2021 Teraz, Batman napisał: przez prawie trzy godziny nikt nie odszedł od gry i nie wyłączył pc? :x Jakby nie patrzeć dużo kosób od kilky godzin próbuje się zalogować na postać z tego co widzę a 2 połowa ludzi czeka na patchera bez wirusów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batman 24 Napisano 2 Stycznia 2021 Tak więc czekajcie dalej ^^ kurde jak tu komputer wyłączyć bo zaraz nie będę mógł odpalić i jak do gry wejdę 😂 A tak na poważnie, poszukajcie sobie konkretnych przypadków wystąpień tego 'wykrycia' i tematy na forach poświęconych danym antywirusom. Bardzo wiele developerów zgłasza, że dodanie jednej linii kodu wykrywa im tego 'trojana' w niektórych przypadkach. I dodatkowo, po co chciałeś odpalać czy patchować klienta (tutaj do daffyy wiadomość) jak nie masz konta na grze nawet? :x próba niezła :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach