mam3cyce 0 Napisano 15 Stycznia 2021 Po teleporcie do groty (od 70 lvl) zamknęło mi metina i teraz za każdym razem gdy sie zaloguje to po wyborze postaci zamyka mi metina, nie moge dostac sie na moje konto. WTF? Ps. przydało by sie żeby chociaz z 1 admin był CHOCIAŻ CO JAKIS CZAS W GRZE..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossa98 7 Napisano 15 Stycznia 2021 Co do drugiego to mam to samo zdanie. By Chociaż jedna osoba z teamu była nawet te 5 h w dzień online w grze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mam3cyce 0 Napisano 15 Stycznia 2021 rozwiązanie - trzeba zaktualizować wersje xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 57 Napisano 15 Stycznia 2021 Heh, śmieszy to trochę bo mamy już kilka aktualizacji za sobą. (o których trąbimy wszędzie :D), a ktoś jeszcze nie zaktualizował gry. PS. Jesteśmy praktycznie cały czas dostępni :), różnicy to nie robi gdzie :p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach