Don 5 Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Witammam na sprzedaż kontrowersyjną postać jaką jest woj body nic DonMercusss ( mogę zmienić przed zakupem )co o postaci Aura P ranga POGROMCA , Poli na 12 pkt, Konik 28misje Górnik zakończony( do 76lvl ) Rybak DUZE KARACIE oraz pamiątki po demonie ZDAJE SOBIE SPRAWE O OPINI NA SERWERZE DLATEGO W CENIE JEST 1000SM NA ZMIANE NICKU co z eq hmm kurde jest tego trochę wiec może wymienię po prostu to w czym siepie innych na metinach/bosach Orkowe ostrze +9 44sr + nakładka ( na ten dzień 24dni ) 6-7 10moby żelek +6 6-7 50 wartość sokola tarcza +9 6-7 10 moby bransoleta z łez +9 6-7 50 wartość ebo+9 6-7 50wartosc 5 siła nasior z łez +9 6-7 50 wartość fenki +9 6-7 50 wartość Łuska +9 2x kd +5 uchylenia Defa 6-7 10 moby + mogę dorzucić eq pvp takie jakieś jakie jest 🙂 to na pw opisze przy symbolicznej dopłacie w cenie tej dam tez zala +9 48sr 6-7 10 moby z kd +5 moba kostium fryz 23dni pet 25lvl 15 luda 15 moby 3 odpo na potwory pet+ na 28 dni CENA TO CW 300 KT 490 oczywiście wysłucham każdej propozycji 🙂 zapraszam po prezentacje eq na grę 🙂 bo jest tego co nie co 😛 Edytowane 6 Września 2022 przez Don zmiana KT LVL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hulk 1 Napisano 2 Września 2022 ja mu nie ufam ( na 99 % proba oszustwa) zreszta jakie zachowanie na serwie taka uczciwosc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 2 Września 2022 proszę bez pomówienia i wypierdalaj z tematu jak nie chcesz kupić 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hulk 1 Napisano 2 Września 2022 zapomnij i tak nikt ci nie ufa za to zachowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 2 Września 2022 @Admin @Batman @Joker proszę administracje o usuniecie postów typu użytkownika HULK to jest temat handlu a nie opinii wystawianych ! po za tym pomawia i nie ma żadnych dowodów abym kogoś oszukał dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norekvip12 0 Napisano 2 Września 2022 Nie polecam największy toksyk na serwerze . Postać przyniesie sam wstyd i nieprzyjemnosci na serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hulk 1 Napisano 2 Września 2022 to nie sa pomowienia tylko raczej ostrzezenie innych przed toba (zeby ci nie ufac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 2 Września 2022 ponownie prosze o licytacje konta a nie opinie graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NieJestesSam 0 Napisano 2 Września 2022 Nie polecam,chciałem zobaczyc eq w grze,nie pokazał.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 3 Września 2022 7 godzin temu, NieJestesSam napisał: Nie polecam,chciałem zobaczyc eq w grze,nie pokazał.. koleś stałem z dobre 10 min w umówionym miejscu po czym nie przyszłeś co ty bredzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NieJestesSam 0 Napisano 3 Września 2022 8 godzin temu, Don napisał: koleś stałem z dobre 10 min w umówionym miejscu po czym nie przyszłeś co ty bredzisz Sam umówiłes miejsce jak juz odczytalem wiadomość to bylo napisane "to pierdol sie " haha dobrys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaranekFi 0 Napisano 4 Września 2022 Dam 20 zł za ten syf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hulk 1 Napisano 4 Września 2022 a niech strace pare browarkow dam 19 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NieJestesSam 0 Napisano 4 Września 2022 50 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 4 Września 2022 50 zł troche malo czekam na dalsze propozycje ale jak bd zmuszony zmienic kt to to zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XWhiteKingX 6 Napisano 4 Września 2022 60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anonim560 0 Napisano 4 Września 2022 Leci na duchowe nie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 5 Września 2022 6 godzin temu, Anonim560 napisał: Leci na duchowe nie polecam A na co postać drop ma leciec ? jprdl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NieJestesSam 0 Napisano 5 Września 2022 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 5 Września 2022 (edytowane) ZMIANA W OPISIE Edytowane 6 Września 2022 przez Don Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 5 Napisano 7 Września 2022 mozna to zamknać bo stworze nowy temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach